Zoeken

Natuurpunt verkoopt krachtvoer voor vogels

Nu het herfst is en de winter voor de deur staat biedt Natuurpunt iedereen de mogelijkheid om de vogels in de tuin wat extra kracht te geven. In Vlassenbroek bieden ze de hele winter voedsel en voederplankjes te koop aan. De vogeltjes zullen het weten te appreciĆ«ren. “Wanneer je door de kou al extra energie moet verbranden om op temperatuur te blijven, zeker wanneer de dagen extra kort zijn om voedsel te zoeken, dan begrijp je dat dieren het knap lastig kunnen hebben in de winter. Bijvoederen is dan ook geen luxe, maar een meer dan welkome daad”, aldus Natuurpunt.

In Huize Geertrui kan iedereen terecht voor vetbollen, zaden, zonnebloempitten, pindanoten, voedertafels, nestkastjes, Natuurpunt-kalenders 2009 enzovoort. De opbrengst gaat naar natuurprojecten in onze regio. De tijdelijke Natuurpuntwinkel is iedere zondag open tot en met 25 januari, tussen 14 u en 17 u in Huize Geertrui te Vlassenbroek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie