Natuurpunt verkoopt krachtvoer voor vogels

Nu het herfst is en de winter voor de deur staat biedt Natuurpunt iedereen de mogelijkheid om de vogels in de tuin wat extra kracht te geven. In Vlassenbroek bieden ze de hele winter voedsel en voederplankjes te koop aan. De vogeltjes zullen het weten te appreciëren. “Wanneer je door de kou al extra energie moet verbranden om op temperatuur te blijven, zeker wanneer de dagen extra kort zijn om voedsel te zoeken, dan begrijp je dat dieren het knap lastig kunnen hebben in de winter. Bijvoederen is dan ook geen luxe, maar een meer dan welkome daad”, aldus Natuurpunt.

In Huize Geertrui kan iedereen terecht voor vetbollen, zaden, zonnebloempitten, pindanoten, voedertafels, nestkastjes, Natuurpunt-kalenders 2009 enzovoort. De opbrengst gaat naar natuurprojecten in onze regio. De tijdelijke Natuurpuntwinkel is iedere zondag open tot en met 25 januari, tussen 14 u en 17 u in Huize Geertrui te Vlassenbroek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie