Zoek

Dichterlijke kalender wordt vrijdag voorgesteld

zinspiratie.jpg

Dendermonde – “Zinspiratie bundelt een vijftiental creatieve mensen die van letters, woorden, zinnen én boeken houden. Een uniek initiatief in de streek dat openlijk flirt met de grenzen van de traditionele lees- of schrijfclub”, laat Karine De Gucht uit Sint-Gillis weten.

“Tijdens de maandelijkse ontmoetingen neemt telkens een van de leden het voortouw om de avond op een zinvolle manier te vullen. Zo zijn de eerste maanden van 2009 al volgeboekt: een literaire en poëtische rondleiding in de Brouwerij van Malheur, een poëzieworkshop en een cursus liedjesteksten schrijven. Er is ook ruimte voor het voorstellen van een boek of een schrijver, een literaire uitstap of een voordracht van een dichter of schrijver. De mogelijkheden zijn legio… zolang ze maar rond “het woord” draaien.”

Het eerste project waarmee Zinspiratie uitpakt is een “dichterlijke kalender voor 2009”. De kalender bevat twaalf maandgedichten, seizoens- en jaargedichten. Het intiatief wordt op vrijdag 19 december officieel aan het groot publiek voorgesteld.

Meer informatie: zinspiratie@live.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie