Leerlingen actief voor het goede doel

Dendermonde – De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de Sint-Vincentius Basisschool organiseren een sponsortocht ten voordele van leeftijdsgenoten in India. “Ze stappen daarvoor in de schoolomgeving rond. Het sponsorgeld wordt geschonken aan Abhaya India. Op die manier kunnen deze kinderen met dat geld naar school gaan”, aldus Rita Buggenhout. “De leerlingen van het derde en vierde leerjaar werken op hun beurt reeds voor de derde maal mee aan de voedselinzamelactie ten voordele van CAW regio Dendermonde.” Deze voormiddag zal Wim Van Hove, coördinator CAW, de ingezamelde producten in ontvangst nemen. Hij zal ze verder verdelen via de ‘Winkel Op Wielen’. “Zo kan het voor iedereen een beetje kerst zijn”, besluit Rita Buggenhout.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord