Zoeken

Leerlingen actief voor het goede doel

Dendermonde – De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de Sint-Vincentius Basisschool organiseren een sponsortocht ten voordele van leeftijdsgenoten in India. “Ze stappen daarvoor in de schoolomgeving rond. Het sponsorgeld wordt geschonken aan Abhaya India. Op die manier kunnen deze kinderen met dat geld naar school gaan”, aldus Rita Buggenhout. “De leerlingen van het derde en vierde leerjaar werken op hun beurt reeds voor de derde maal mee aan de voedselinzamelactie ten voordele van CAW regio Dendermonde.” Deze voormiddag zal Wim Van Hove, coördinator CAW, de ingezamelde producten in ontvangst nemen. Hij zal ze verder verdelen via de ‘Winkel Op Wielen’. “Zo kan het voor iedereen een beetje kerst zijn”, besluit Rita Buggenhout.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie