Search

Bestuur Jeugdkoor JEKO trapt jubileumfeest op gang

jekobestuur.jpg

Dendermonde/Appels – Jeugdkoor JEKO uit Appels bestaat 40 jaar en dat wil het vieren met alle oud-leden. Het JEKO-bestuur stelde eind vorige maand het idee voor aan de pers. “Op 16 mei brengen we een jubileumconcert in het Heilige Maagdcollege”, vertelt dirigent Marjan Scholliers. “We voorzien in het programma een gedeelte waarin we zoveel mogelijk oud-leden samen op het podium willen brengen.” Alle deze oud-leden opsporen blijkt geen sinecure. “We zijn al sinds eind augustus bezig met het verzamelen van namen en adresgegevens”, gaat Scholliers verder. “Er zijn echter nog enkele gaten in ons gegevensbestand.” Op maandag 12 januari gaat in het Heilige-Maagdcollege de eerste bijeenkomst door voor de oud-leden.

Nieuwe website
Ter gelegenheid van het 40- jarig jubileum stuurt JEKO haar vernieuwde website het wereldwijde net op. “We voorzien ook een pagina voor onze oud-leden”, vertelt webmaster Bart Van Lijsebetten. “Zo kunnen mensen die denken dat ze nog ontbreken op onze lijst zich via onze website kenbaar maken. Ook het repetitieschema is op onze website te vinden”, besluit Van Lijsebetten

Oud-leden kunnen contact opnemen met het JEKO-secretariaat, Sint-Apolloniastraat 20 in  9200. secretariaat@jeko.be, 0472 59 50 35 – www.jeko.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie