Geen troostprijs voor HG Appels

Appels/Drongen – In het minivoetbal heeft Huize Goossens Appels naast de eerste prijs van het seizoen gegrepen. Appels mocht als verliezend bekerfinalist opdraven in de Supercup tegen Landskampioen en Bekerwinnaar Opel Haeck Drongen. Drongen won echter de wedstrijd met 7-3.  Appels beleeft dit seizoen een overgangsseizoen doordat het een sterk verjongd team heeft. “De eindronde van de competitie halen kan nog, maar is geen must”, zegt coach Ernest Van De Cauter. “We spelen nu louter voor het plezier en proberen de jongeren competitieklaar te krijgen voor volgend seizoen”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord