Zoek

Jeugdraad palavert met het schepencollege

Dendermonde – De stedelijke jeugdraad overweegt om na het succes van de eerste editie een tweede ontbijtvergadering met het schepencollege te organiseren. “Palaver” bracht in 2007 een aantal interessante onderwerpen voor het licht: verkeersveiligheid, milieu en andere zaken waar jongeren rechtstreeks mee geconfronteerd worden.

De adviesraad wil voor ze een datum prikt voor deze samenkomst eerst zoveel mogelijk feedback van de jongeren zelf. Heb je bepaalde zaken die op je lever liggen, stuur dan een e-mail naar jeugdraad@dendermonde.be. Een exacte datum en locatie worden later nog meegedeeld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie