Zoek

Zijn mensen gemaakt om samen te leven?

Dendermonde – De Aloude Koninklijke Rederijkerskamer De Leeuwerckenaers heeft een nieuwe voorstelling in de steigers staan. Op 27 en 28 maart en 3 en 4 april brengt het gezelschap het stuk “Liefde, Half Om Half” van auteur Alan Ayckbourn en in een regie van Guido Keppens.

Ayckbourn plaatst drie totaal verschillende echtparen op de scène. Zij komen willens nillens met elkaar in contact waardoor de grootste chaos ontstaat! Voor de toeschouwer ontpopt zich een opeenstapeling van flaters, leugentjes en versprekingen die de “verwarring” alleen maar groter maken. Het uitgangspunt van het stuk is de vraag ‘Zijn mensen wel geschapen om samen te leven’? Alan Ayckbourn geeft ons meteen een boeiende kijk op het huwelijksleven en peilt naar onze verwachtingen van de andere sekse. Een schitterende, menselijke komedie!

De voorstellingen vinden plaats in de Heilig Hartschool aan de Otterstraat in Sint-Gillis. Reserveren kan via deze nummers: 0478 22 49 88 of 052 21 89 23. Of via e-mail: de.leeuwerckenaers@gmail.com

Meer informatie: www.de-leeuwerckenaers.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie