Zoek

Middenstand deelt prijzen uit

Dendermonde – De eindejaarsactie van de Dendermondse middenstand werd op 4 januari afgesloten met een openluchtreceptie en de bekendmaking van de winnaars. De hoofdprijs ging naar Nancy Cornelis. Er werd ook per deelgemeente een hoofdwinnaar uitgeloot: Kim Waegeman (Grembergen), Marie-Jeanne Van Biesen (Dendermonde), Nadine Roels (Schoonaarde) en Louis Van Rossem (Sint-Gillis).

Er waren daarnaast ook prijzen voor familie Vercammen, Erwin De Feyter, familie Steeman, Petra Dalemans, Marie Paule Pieters, Familie Kerre, Familie Bosteels, Erwin De Feyter, Irene Adriaensens, familie De Kimpe, Dorien Schuddinck, familie Bernauw, Jozef Van Weyenberg, Kelly Kempkens, Bib De Leeuw, Gunther Boon, familie Brouillard, familie Christiaens, Sigried Bernaert en de familie Vermeulen. Het nieuwe Feestcomité reikte eveneens nog 25 waardebons voor ‘Walking Dender’ uit.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie