Middenstand deelt prijzen uit

Dendermonde – De eindejaarsactie van de Dendermondse middenstand werd op 4 januari afgesloten met een openluchtreceptie en de bekendmaking van de winnaars. De hoofdprijs ging naar Nancy Cornelis. Er werd ook per deelgemeente een hoofdwinnaar uitgeloot: Kim Waegeman (Grembergen), Marie-Jeanne Van Biesen (Dendermonde), Nadine Roels (Schoonaarde) en Louis Van Rossem (Sint-Gillis).

Er waren daarnaast ook prijzen voor familie Vercammen, Erwin De Feyter, familie Steeman, Petra Dalemans, Marie Paule Pieters, Familie Kerre, Familie Bosteels, Erwin De Feyter, Irene Adriaensens, familie De Kimpe, Dorien Schuddinck, familie Bernauw, Jozef Van Weyenberg, Kelly Kempkens, Bib De Leeuw, Gunther Boon, familie Brouillard, familie Christiaens, Sigried Bernaert en de familie Vermeulen. Het nieuwe Feestcomité reikte eveneens nog 25 waardebons voor ‘Walking Dender’ uit.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord