Zoek

Nieuwe wijkagenten in Sint-Gillis en Schoonaarde

Sint-Gillis/Schoonaarde – Schoonaarde en Sint-Gillis-Zuid, een nieuwe wijkzone, hebben een nieuwe wijkinspecteur. In Schoonaarde volgt Karel De Bondt er Octaaf Van Swalm op, die eind december, na 36 jaar dienst op pensioen ging.

In Sint-Gillis werd de wijkwerking hervormd, omwille van het nog steeds toenemende aantal inwoners. “Er zijn nog héél wat verkavelingen vol te bouwen, waardoor het inwoners aantal in de toekomst nog zal toenemen”, vertelt Katleen Bombeke, woordvoerder van de Lokale Politie. “Om de filosofie van de gemeenschapsgerichte politiezorg niet in het gedrang te brengen, besliste de korpsleiding om het grondgebied van de deelgemeente Sint-Gillis te herverdelen en werd deelgemeente opgesplist in drie wijken, met name Sint-Gillis-West, Sint-Gillis-Oost en Sint-Gillis-Noord.” Cindy Van Lent maakt de overstap van het interventieteam en zal het aanspreekpunt vormen in de wijk Sint-Gillis-Zuid.

Straten die behoren tot de nieuwe wijk Sint-Gillis-Zuid zijn:
Acacialaan, Azalealaan, Basiel De Cockplein, Beekstraat, Begonialaan, Berkenlaan, Breestraat, Burg. P. Hendrickxplein, Coensbroekwegel, Dalialaan, Dokter De Witteplein, Fortstraat, Haagstraat, Heirbaan, Hertsgaard, Hertstraat, Hipp. Vandemeulebrouckeplein, Hof ter Hertwinckelstraat, Hoge Weg, Jasmijnenlaan, Karel Hofmanstraat, Kerselarenbrugwegel, Koning Albertstraat, Korte Moerstraat, Krizantenlaan, Kruisstraat, Leliënlaan, Moerstraat, Moeskouterlaan, Moesweide, Narcissenlaan, Orchideëenlaan, Oud Strijdersplein, Resedalaan, Rode Kruislaan, Rozebroekstraat, Rozenlaan, Sleutelbloemlaan, Stenen Stichel, Tulpenlaan, Veldstraat, Watertorenstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie