Zoek

Café Choice twee weekends gesloten

Dendermonde – De Dendermondse burgemeester Piet Buyse besliste om café Choice, gelegen Grote Markt 8 te Dendermonde, gedurende twee weekends te sluiten, nl. van vrijdag 30 januari te 22 uur tot maandag 2 februari te 06 uur en van vrijdag 6 februari te 22 uur tot maandag 9 februari te 06 uur. Aanleiding voor deze opgelegde sluiting is de steeds weerkerende overlast tijdens de weekends. Deze overlast wordt voornamelijk veroorzaakt door personen die de herberg verlaten. Ondanks voorafgaand overleg met de uitbater werden de gemaakte afspraken niet nageleefd en moest de lokale politie meermaals optreden. Er waren meerdere klachten van buurtbewoners en/of voorbijgangers.

De sluiting komt er na overleg tussen het stadsbestuur, de lokale politie en de uitbater van café Choice. Er werden reeds nieuwe afspraken gemaakt om de overlast blijvend in te dijken. Bij overtreding kan de burgemeester zwaardere maatregelen opleggen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie