Dada Life in Zenith op 28 februari

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith heeft eind februari opnieuw een fantastisch muziekaanbod. Op zaterdag krijgt het de Zweedse band Dada Life over de vloer. Ultravid, E-Phonk, Dconvict en Tok maken het feestje compleet. “Na hun megahit Fun Fun Fun en meesterlijke remixen van zowat elke hippe electrotrack, stellen de Zweedse jongens van Dada Life hun nieuwe album voor in Zenith. Ze komen speciaal een dagje over en weer om voor jullie ten dans te spelen”, laat Tim De Vogel van Zenith weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord