Zoek

Pendelaars smullen chocolade N-VA-hartjes

Dendermonde – Deze ochtend werden de pendelaars in het Station van Dendermonde getrakteerd op chocolade hartjes. De traktatie gebeurde door de lokale afdeling van de N-VA. Het is reeds de tweede keer dat de partij zoiets organiseerd. Marius Meremans, de schepen van jeugd en cultuur, was alvast in zijn nopjes. “Met een charmante glimlach willen we vrolijk duidelijk maken dat meer Vlaanderen een uitweg kan zijn uit de economische impasse”, vertelt hij.

Daarnaast stelde N-VA Dendermonde ook haar twee kandidaten voor de Vlaamse verkiezingen voor.

De actie gaat gepaard met een advertentie in de gratis krant Metro. Op de pralineverpakking en in de advertentie nodigt N-VA-voorzitter Bart De Wever de lezers uit voor een “afspraakje”. Meer bepaald nodigt hij 12 mensen uit op een etentje om samen met hem van gedachten te wisselen over hoe een sterker Vlaanderen ons sneller uit de economische crisis zou kunnen helpen.

Daarnaast stelde N-VA Dendermonde ook haar twee Dendermondse kandidaten voor de Vlaamse verkiezingen voor. Naast Marius Meremans, werd ook nieuwkomer Mario Rottiers (foto midden) voorgedragen door het arrondissemt. Rottiers is voorzitter van Jong N-VA Dender. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie