Openstellen centrum Grembergen week uitgesteld

Grembergen – Eergisteren konden we nog melden dat eind deze week het centrum van Grembergen weer bereikbaar zou zijn voor alle verkeer. Het stadsbestuur was in hun persmedeling nog vol lof over de vlotte gang van zaken en vermeldde dat de timing perfect gehaald werd. Of toch niet…

Vandaag ontvingen we een nieuwe persmededeling dat door onvoorziene omstandigheden het openstellen van centrum met een week werd uitgesteld. Pas begin volgende week wordt de belijning op de rijweg uitgevoerd die wettelijk nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen, waardoor Grembergen dus nog iets langer onbereikbaar blijft.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord