Search

Openstellen centrum Grembergen week uitgesteld

Grembergen – Eergisteren konden we nog melden dat eind deze week het centrum van Grembergen weer bereikbaar zou zijn voor alle verkeer. Het stadsbestuur was in hun persmedeling nog vol lof over de vlotte gang van zaken en vermeldde dat de timing perfect gehaald werd. Of toch niet…

Vandaag ontvingen we een nieuwe persmededeling dat door onvoorziene omstandigheden het openstellen van centrum met een week werd uitgesteld. Pas begin volgende week wordt de belijning op de rijweg uitgevoerd die wettelijk nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen, waardoor Grembergen dus nog iets langer onbereikbaar blijft.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie