Muziekkapel nodigt uit op Zondagmatinee

Dendermonde – De muziekkapel van het Dendermondse brandweerkorps zorgt op zondag 29 maart voor een primeur. Die namiddag vergast het cultuurliefhebbend Dendermonde op een heuse zondagmatinee. Er is dit jaar dus geen avondvoorstelling van Musical Notes omdat het cultuurcentrum dicht is wegens renovatiewerken. De muziekkapel verhuist daarom dit jaar naar de feestzaal van het Sint Vincentiusinstituut. Het concert vangt aan om 15 uur. Na afloop is er taart en koffie voorzien van een vleugje muziek door gelegenheidspianist Dirk Peeters. De muziekkapel verwacht dit jaar ook solist Marino Concerto, maar daarover wil men voorlopig niet meer kwijt. Katrien Daniels en Yves Heymans praten het muzikale geheel aan elkaar.

Zondagmatinee’ vindt plaats op zondag 29 maart om 15 uur in de feestzaal van het Sint-Vincentiusinstituut, ingang Van Duyssestraat. De toegang bedraagt 6 euro. Meer informatie: 0486 43 74 29.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord