Oudegem B speelt bekerfinale Oost-Vlaamse Beker

Oudegem – Damesvolleybalploeg Oudegem B speelt op paasmaandag om 10u30 in Aalter de finale van de Beker van Oost-Vlaanderen tegen provinciaal kampioen Aalter. Het belooft geen makkelijke opgave te worden. Avanti Aalter heeft zich in ondertussen in de eerste provinciale tot kampioen gekroond. Oudegem, de nummer drie in de stand, liet de laatste maanden enkele steken vallen. In de competitie verloor het in Aalter met 3-1, maar wist thuis Aalter met dezelfde cijfers te kloppen. Dat het een topwedstrijd zal worden, staat zonder enige twijfel. Voor Oudegem kan bekerwinst alvast een opsteker zijn voor het nakende seizoenseinde. Met nog twee wedstrijden te gaan, is de titel van vice-kampioen nog binnen bereik. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie