Oudegem B speelt bekerfinale Oost-Vlaamse Beker

Oudegem – Damesvolleybalploeg Oudegem B speelt op paasmaandag om 10u30 in Aalter de finale van de Beker van Oost-Vlaanderen tegen provinciaal kampioen Aalter. Het belooft geen makkelijke opgave te worden. Avanti Aalter heeft zich in ondertussen in de eerste provinciale tot kampioen gekroond. Oudegem, de nummer drie in de stand, liet de laatste maanden enkele steken vallen. In de competitie verloor het in Aalter met 3-1, maar wist thuis Aalter met dezelfde cijfers te kloppen. Dat het een topwedstrijd zal worden, staat zonder enige twijfel. Voor Oudegem kan bekerwinst alvast een opsteker zijn voor het nakende seizoenseinde. Met nog twee wedstrijden te gaan, is de titel van vice-kampioen nog binnen bereik. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord