Zoek

Oudegem B speelt bekerfinale Oost-Vlaamse Beker

Oudegem – Damesvolleybalploeg Oudegem B speelt op paasmaandag om 10u30 in Aalter de finale van de Beker van Oost-Vlaanderen tegen provinciaal kampioen Aalter. Het belooft geen makkelijke opgave te worden. Avanti Aalter heeft zich in ondertussen in de eerste provinciale tot kampioen gekroond. Oudegem, de nummer drie in de stand, liet de laatste maanden enkele steken vallen. In de competitie verloor het in Aalter met 3-1, maar wist thuis Aalter met dezelfde cijfers te kloppen. Dat het een topwedstrijd zal worden, staat zonder enige twijfel. Voor Oudegem kan bekerwinst alvast een opsteker zijn voor het nakende seizoenseinde. Met nog twee wedstrijden te gaan, is de titel van vice-kampioen nog binnen bereik. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie