ACV organiseert informatieavond over financiële crisis

Appels – Het ACV afdeling Appels nodigt op dinsdag 21 april Stefaan Boeykens, commercieel directeur van Fortis Bank, en Veerle Vernimmen, specialiste privéklanten, uit voor een gesprek over de financiële crisis.

Walter De Ridder: “Voor velen sloeg eind vorig jaar de financiële crisis totaal onverwacht én in alle hevigheid toe. De bankinstellingen en de beurzen daverden op hun grondvesten. Als kleine spaarder en misschien als voorzichtige belegger, kregen we te maken met heel wat angst en onzekerheid. Hoe kon zoiets gebeuren? Is het ergste achter de rug? Wat zijn de gevolgen voor onze spaarcenten, het pensioensparen en de levensverzekering? Kunnen we de toekomst nog zonder zorgen tegemoet zien?”

Deze informatieavond vindt plaats op dinsdag 21 april om 20 uur in de receptiezaal van het Gildenhuis aan de Vrijstraat 1 in Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie