Zoek

Fleur weer stapje dichter bij Maria

Dendermonde – Fleur Brusselmans staat weer een trapje dichter bij de rol van ‘Maria’ in de Musical ‘The Sound of Music’. De geschikte hoofdrolspeler wordt gezocht via het VTM-programma ‘Op zoek naar Maria’. De Dendermondse heeft nu al drie liveshows overleeft en stoomt zich vol passie klaar voor de vierde show.

 De redactie had een interview met Fleur na de eerste liveshow, tussen twee voorstellingen van ‘Annie’ door, want dat doet ze ook nog. De wedstrijd vraagt veel energie, maar Fleur blijft ondertussen schitteren in haar vele andere bezigheden.

Lees hier het ‘Hoe zou het zijn met’-interview

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie