Zoek

Station bereikbaar vanaf 11 mei

Schoonaarde – Het station van Schoonaarde is vanaf 11 mei opnieuw bereikbaar vanuit de richting Berlare via de Schoonaardebrug.

“Als de weersomstandigheden het toelaten zal de aannemer in de laatste week van april de asfalttoplaag aanbrengen vanaf het begin van de werken tot aan de Schoonaardebrug, in de Oude Brugstraat en de Heerlijkheidsstraat. Ook in de Constabelstraat wordt deze toplaag aangebracht en wordt de pompput in het begin van de straat voorlopig gedicht. De Schoonaardebrug wordt dus niet onderbroken”, aldus de mededeling van het stadsbestuur.

Op 11 mei start een nieuwe fase in de werkzaamheden. Deze omvatten de opbraak van de weg vanaf het midden van de Schoonaardebrug tot aan het midden van de parking van de Aldi.

Dit wil dus zeggen dat ook het kruispunt Moleneinde ontoegankelijk wordt. Tevens wordt het wegdek ter hoogte van de Schoonaardebeek in Moleneinde onderbroken omdat de vuilwaterlozing op deze plaats gesaneerd wordt. Fase 5 wordt binnen de 28 kalenderdagen beëindigd, steeds afhankelijk van de weersomstandigheden. Het kerkplein is tijdens deze werken bereikbaar via de Zijbaan en wordt ontsloten langs de Molenkouterstraat.”

“Door overleg en de goede samenwerking met de NV Aquafin, de opdrachtgever van de werken, de aannemer Aclagro en het stadsbestuur hebben wij kunnen bereiken dat de feestelijkheden en de kermis op 1 mei kunnen plaatsvinden, de eerste en de plechtige communie kunnen beleefd worden in de meest ideale omstandigheden en de bewoners en de middenstand van Schoonaarde zullen nog volledig bereikbaar zijn om in het weekend van 8 mei 2009 ‘Moederdag’ te vieren.”

Meer informatie: www.dendermonde.be en www.aquafin.be/werken/werken

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie