Zoek

Kroegentocht op de Grote Markt

Dendermonde – Op de avond van 2 mei kan je naar goede traditie weer terecht op de Grote Markt voor ‘Dé Kroegentocht van Dendermonde’ georganiseerd door sp.a en Curieus. Beide organisatie plannen ieder jaar in het weekend van 1 mei deze activiteit, waar steeds de kaart van het lokaal talent gekozen wordt.

In café Sint-Joris speelt Mama Jody. De groep is verrezen uit een samensmelting van 4 muzikanten die hun roots hebben in de sixties. Zij brengen steengoede muziek,een boeiende mix van herkenbare mooie songs uit de sixties en seventies, originele warme gitaarklanken; danskriebels en muzikale knipogen garanderen een tevreden publiek en een spetterende ambiance

In ’t Belfort spelen The Father, The Son and The Holy Simon. Vader en zoon, aangevuld met Simon zijn intussen bekende Dendermondse rockers. Speciaal voor ons brengen ze een aangepaste, akoestische set van hun rocksongs.

In het Theatercafé van CC Belgica spelen Bluisher Than Red. Bluisher Than Red brengt covers en eigen nummers in de blues-, funk-, en rocksfeer. De leden van de band, stuk voor stuk bekenden in het Dendermondse (o.a. Jo Pien aan de piano)

In Den Helleput tenslotte spelen The Horny Horses. Als enig band van buiten Dendermonde brengen ze stevige rockabily naar onze stad.

De toegang is volledig gratis en de eerste optredens start om 20.30u

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie