Zoek

Weekend van de toekomst voor VC Oudegem

Oudegem – Damevolleybalclub Oudegem staat voor het weekend van de waarheid. Zij moeten hun twee resterende wedstrijden van de play-downs in ereklasse winnen om zeker te zijn van behoud in de hoogste volleybalafdeling. Op 1 mei gaat de club op bezoek bij Zandhoven, zondag speelt het om 18u00 thuis tegen Yvoir. Oudegem staat momenteel laatste in de competitie van vier, het telt vijf punten, terwijl Yvoir er zeven telt en Zandhoven 8. Alles is dus nog mogelijk, maar dan moet er gewonnen worden.

Oudegem rekent op haar zevende man en wil graag zoveel mogelijk supporters verwelkomen! Allen dus zondag naar de Sporthal op de Ouburg!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie