Zoek

Intercultureel vrouwenfeest op 30 mei

Sint-Gillis – Op zaterdag 30 mei organiseert Odice samen met tal van vrouwenverenigingen, de Derdewereldraad, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen en cultuurcentrum Belgica een nieuwe editie van het vrouwenfeest. De organisatoren plannen verschillende workshops, een streepje muziek, een multicultureel verwensalon en bijzondere vrouwen.

“Een namiddag om je met vriendinnen en andere vrouwen te laten onderdompelen in de geuren van lekkere oliën, je handen te verwennen met een scrub en massage of ze te laten beschilderen met een hennatekening, je haar op z’n Afrikaans te laten vlechten, enkele salsabewegingen uit te proberen, lachen met de toneelstukjes van enkele vrijwilligers, enzovoort. Het is een feest voor en door vrouwen van alle leeftijden. Voor de kinderen is er kinderopvang voorzien, zodat de mama’s volledig kunnen genieten.”

Praktisch
Zaterdag 30 mei 2009 van 14 tot 18 uur.
locatie: LDC Zonnebloem, Breestraat 109 in Sint-Gillis
De toegang is gratis

Meer informatie: Francine Mukamanzi – 052 21 08 51.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie