Zoek

Dendermonde zingt opnieuw

Dendermonde – Op 18 juli wordt het opnieuw verzamelen geblazen op de Grote Markt voor een nieuwe editie van ‘Dendermonde Zingt’. “Om het evenement te laten slagen, zijn we op zoek naar ‘voorzangers’. Deze mensen zetten met hun zang en enthousiasme het hele publiek aan om mee te zingen met de liedjes uit de songkrant. We zijn op zoek naar 60 voorzangers”, vertellen initiatiefnemers Guido Teirbrood en Andy Vermassen. Iedereen is welkom.

Interesse? Meer informatie: 052 52 06 89 of info@dendermondezingt.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie