Dendermonde zingt opnieuw

Dendermonde – Op 18 juli wordt het opnieuw verzamelen geblazen op de Grote Markt voor een nieuwe editie van ‘Dendermonde Zingt’. “Om het evenement te laten slagen, zijn we op zoek naar ‘voorzangers’. Deze mensen zetten met hun zang en enthousiasme het hele publiek aan om mee te zingen met de liedjes uit de songkrant. We zijn op zoek naar 60 voorzangers”, vertellen initiatiefnemers Guido Teirbrood en Andy Vermassen. Iedereen is welkom.

Interesse? Meer informatie: 052 52 06 89 of info@dendermondezingt.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie