Zoeken

Magische Opendeur en Opentuin

Sint-Gillis – Op zaterdag 6 en zondag 7 juni van 10 tot 18 uur organiseert Katelene Van den Bossche een magische opendeur en opentuin. Het concept van dit groene evenement zijn ‘toverbogen’. Je kan in het atelier en de tuin van Katelene Van den Bossche aan de Weidestraat 6A er bloemenkunst, glassculpturen, keramiek en hoeden bewonderen. Kunstenaars Staf Vinck, Jan Leenknegt en Kristin Marcoux verlenen hun medewerking aan deze magische opendeur en opentuin.

Meer informatie: www.vergeetmijnietje.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie