Zoek

Nieuwe start voor jeugdwerking

Dendermonde – KAV Dendermonde is volop bezig met de voorbereiding van het nieuw voetbalseizoen. “Onze club start vanaf volgend seizoen met een nieuwe jeugdwerking en dit zal vooral zichtbaar zijn voor de belangrijkste personen, namelijk de spelers”, zegt jeugdcoördinator Guy Ringoot. “Naast een professionele opleiding en competitie in de provinciale reeksen wordt tevens tijd gemaakt voor het extrasportieve zoals de duiveltjesdag, de grootouderdag, een maandelijks jeugdkrantje”. Wie zich wil aansluiten, is nu reeds welkom.

Meer informatie: 0475 77 54 07 of guyringoot@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie