Zoeken

Storm velt tenten DRC

Sint-Gillis – De storm van afgelopen nacht heeft lelijk huisgehouden, ook in onze stad. De Dendermondse Rugbyclub, die dit weekend rugbyteams van heinde en ver verwelkomt op het Flanders Open Rugby-tornooi, is misschien nog een van de grootste slachtoffer. Van de 120 tenten die de mensen van de club vorige week rechtzetten, is een derde tegen de vlakte gegaan. 25 tenten zijn onherroepelijk beschadigd, en worden morgen teruggevoerd naar de uitleendienst in Machelen. De club krijgt nieuwe tenten mee. Dat is nodig, want de tenten zullen dit weekend onderdak bieden aan de deelnemers van het tornooi.

Gelukkig voor DRC wordt er voor komend weekend beter weer voorspeld.

Storm velt tenten DRC

25 tenten onherroepelijk beschadigd

25 tenten onherroepelijk beschadigd

25 tenten onherroepelijk beschadigd

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie