Search

Bart Van Malderen behoudt Vlaams Parlementszitje

Dendermonde – Ook de komende vijf jaar zal Bart Van Malderen (sp.a), tevens schepen in onze stad, de enige Dender- mondenaar zijn in het Vlaamse halfrond. Het zag er lang benard uit voor Van Malderen, die als opvolger niet rechtstreeks verkozen kon worden. Lijstduwer Daniël Termont, de Gentse Burgemeester, had aangegeven zijn zitje af te staan als hij verkozen werd. Hij heeft woord gehouden, maar lang zag het er naar uit dat hij zelf geen kans zou krijgen om woord te houden. Uiteindelijk scheelde het een 700 stemmen met de Sint-Niklaase schepen Wouter Van Bellingen, die niet verkozen raakte.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie