Bart Van Malderen behoudt Vlaams Parlementszitje

Dendermonde – Ook de komende vijf jaar zal Bart Van Malderen (sp.a), tevens schepen in onze stad, de enige Dender- mondenaar zijn in het Vlaamse halfrond. Het zag er lang benard uit voor Van Malderen, die als opvolger niet rechtstreeks verkozen kon worden. Lijstduwer Daniël Termont, de Gentse Burgemeester, had aangegeven zijn zitje af te staan als hij verkozen werd. Hij heeft woord gehouden, maar lang zag het er naar uit dat hij zelf geen kans zou krijgen om woord te houden. Uiteindelijk scheelde het een 700 stemmen met de Sint-Niklaase schepen Wouter Van Bellingen, die niet verkozen raakte.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord