Zoeken

Bierkwartet en Muziekkapel op Brandweerweekend

Dendermonde – Het Brandweerkorps houdt dit weekend haar jaarlijks feestweekend. Het Dendermonds Bierkwartet en de Koninklijke Muziekkapel zorgen voor de muzikale sfeer tijdens talrijke demonstraties en activiteiten door. Zaterdag 13 juni om 17u.30 is het Dendermonds Bierkwartet te gast, een gezellige zanggroep die ondertussen stilaan een vaste waarde geworden is in Dendermonde en ver daarbuiten. Zij brengen voornamelijk Vlaamse meezingers, mét als enige doel: ambiance en sfeer. Zondagvoormiddag om 11u. zit de Koninklijke Muziekkapel van de Brandweer op de kiosk voor een zomers concert. De muzikanten o.l.v. Onderluitenant Kapelmeester Patrick Heirbaut fleuren alvast je zomerse aperitief met een leuk deuntje op. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie