Bierkwartet en Muziekkapel op Brandweerweekend

Dendermonde – Het Brandweerkorps houdt dit weekend haar jaarlijks feestweekend. Het Dendermonds Bierkwartet en de Koninklijke Muziekkapel zorgen voor de muzikale sfeer tijdens talrijke demonstraties en activiteiten door. Zaterdag 13 juni om 17u.30 is het Dendermonds Bierkwartet te gast, een gezellige zanggroep die ondertussen stilaan een vaste waarde geworden is in Dendermonde en ver daarbuiten. Zij brengen voornamelijk Vlaamse meezingers, mét als enige doel: ambiance en sfeer. Zondagvoormiddag om 11u. zit de Koninklijke Muziekkapel van de Brandweer op de kiosk voor een zomers concert. De muzikanten o.l.v. Onderluitenant Kapelmeester Patrick Heirbaut fleuren alvast je zomerse aperitief met een leuk deuntje op. 

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord