Zoek

Stad koopt skatetoestellen

Dendermonde – De stad gaat enkele skatetoestellen aankopen. Normaal huurt de stad de toestellen gedurende de zomerperiode, maar de verhuurfirma stopt met die dienstverlening. De stad kan, en zal, de toestellen tegen verminderde prijs -in totaal 5460 euro- aankopen.

Voor de kenners, het gaat om 2 banks, 4 jumpramps met coping, 1 boardbank, 1 trap en 1 mini pipe. De Dendermondse skaters kunnen deze toestellen deze zomer vinden aan de gemeenteschool van Appels, het dorpsplein van Baasrode en in de wijk Elsbos te Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie