Zoek

Politieagenten lopen dwars door België

Dendermonde – Na het overdonderend succes van vorig jaar organiseert de Lokale Politie zijn tweede barbecue voor het goede doel. “Het geld zal ditmaal integraal worden overgemaakt aan De Loft, een activiteitencentrum waar mensen met een ernstige psychosociale problematiek een zinvolle dagbesteding – op ieders maat en met inspraak en participatie van alle betrokkenen – aangeboden krijgen”, aldus mede-initiatiefnemer Michel Vinck.

Het eetfestijn wordt gecoördineerd door Next Challenge, een groep van politieagenten die elk jaar een nieuwe sportieve uitdaging aangaan. “Vorig jaar beklommen wij met de fiets de Mont Ventoux in Frankrijk. De opbrengst van dit initiatief bedroeg liefst 2.200 euro en werd overgemaakt aan Child Focus. Dit jaar zullen wij in de maand oktober met een beperkte groep van ongeveer 10 deelnemers dwars door België lopen. De bedoeling is om de afstand zonder enige onderbreking te overbruggen. Er zal één iemand constant lopen terwijl collega’s zullen volgen met de fiets. We vertrekken in Aubange en voorzien de aankomst ruim 30 uur later in Knokke”.

Het eetfestijn van de Lokale Politie vindt plaats op zaterdag 27 juni van 18 tot 21 uur in de gemeenteschool aan de Rootjensweg in Grembergen. Na afloop van de barbecue treedt de muziekgroep ‘Flaca’ op, gevolgd door een discobar. De deelnameprijs voor volwassenen bedraagt 13 euro. Kinderen betalen slechts 8,5 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie