Zoek

JH Move verhuist naar vroegere voetbalkantine

Oudegem – Het Oudegemse jeugdhuis Move hoopt in het najaar de deuren te heropenen in de vroegere voetbalkantine van SK Oudegem. De nieuwe locatie is het resultaat van gesprekken tussen het bestuur van het jeugdhuis, SK Oudegem, de jeugddienst en de Dendermondse schepen voor jeugd Marius Meremans. Het jeugdhuis was verplicht de oude lokalen te verlaten.

Eer het jeugdhuis zijn intrek kan nemen in de nieuwe lokalen, zijn vele helpende handen nodig om de infrastructuur aan te pakken. De stad zal op haar beurt, op basis van een goed dossier, de werken mee financieren. Daarvoor heeft de controlecommissie van de jeugdraad het licht op groen gezet.

“Het is nu aan het nieuw bestuur om Move verder uit te bouwen, ook hiervoor kunnen ze rekenen op de steun van onze jeugddienst”, aldus Marius Meremans in een mededeling. “We hopen dat het jeugdhuis ook jongeren kan bereiken buiten de grenzen van de deelgemeente Oudegem.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie