Gustaaf en de mèt

DEndermonde – Gustaaf, een jong theatercollectief gegroeid uit de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Dendermonde, brengt dit najaar ‘Ode aan de Mèt’. De voorstelling wordt “een lofzang voor de grootmoeder in al haar facetten: de slappe koeken, de tikkende klok, de stoffige zetels…”

Op donderdag, zaterdag en zondag 1, 3 en 4 oktober zal ‘Ode aan de mèt’ te zien zijn in het Reynoutlokaal in de St.-Elooistraat in Grembergen. Gustaaf schitterde eerder al met ‘In Memoriam’, ‘Café D’Amour’ en ‘De Ondergang van de Titanic’. Voor kaarten is het nog te vroeg.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord