Gustaaf en de mèt

DEndermonde – Gustaaf, een jong theatercollectief gegroeid uit de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Dendermonde, brengt dit najaar ‘Ode aan de Mèt’. De voorstelling wordt “een lofzang voor de grootmoeder in al haar facetten: de slappe koeken, de tikkende klok, de stoffige zetels…”

Op donderdag, zaterdag en zondag 1, 3 en 4 oktober zal ‘Ode aan de mèt’ te zien zijn in het Reynoutlokaal in de St.-Elooistraat in Grembergen. Gustaaf schitterde eerder al met ‘In Memoriam’, ‘Café D’Amour’ en ‘De Ondergang van de Titanic’. Voor kaarten is het nog te vroeg.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie