Stany wint onze vaderdagactie

Dendermonde/Lokeren/Zele – De winnaar van onze vaderdagactie in samenwerking met Bike Parts in Grembergen is bekend. Het weekend motorrijden gaat naar Stany Smeets uit Lokeren. We wensen hem een fantastische rij-ervaring!

Bike Parts viert dit weekend zijn 20ste verjaardag met onder meer de ‘Mid Summer Tour 2009’. Op zaterdag 27 en zondag 28 juni kan je van 9 tot 19 uur deelnemen aan deze bepijlde motorrit van 60 kilometer. Op het terrein van Bike Parts aan het Grootzand in Grembergen vinden nog een pak andere activiteiten plaats:

– Kies uw Suzuki en maak een gratis testrit
– Uniek 125 CC treffen
– Behendigheidsproeven met aflevering van een certificaat
– Persoonlijke coaching

Meer informatie: www.bikeparts.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord