Zoek

Stany wint onze vaderdagactie

Dendermonde/Lokeren/Zele – De winnaar van onze vaderdagactie in samenwerking met Bike Parts in Grembergen is bekend. Het weekend motorrijden gaat naar Stany Smeets uit Lokeren. We wensen hem een fantastische rij-ervaring!

Bike Parts viert dit weekend zijn 20ste verjaardag met onder meer de ‘Mid Summer Tour 2009’. Op zaterdag 27 en zondag 28 juni kan je van 9 tot 19 uur deelnemen aan deze bepijlde motorrit van 60 kilometer. Op het terrein van Bike Parts aan het Grootzand in Grembergen vinden nog een pak andere activiteiten plaats:

– Kies uw Suzuki en maak een gratis testrit
– Uniek 125 CC treffen
– Behendigheidsproeven met aflevering van een certificaat
– Persoonlijke coaching

Meer informatie: www.bikeparts.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie