Zoeken

FC Juventus maakt promotie

Schoonaarde – De organisatoren van de jaarlijkse Juventusfeesten vrezen dat de werkzaamheden in het dorpscentrum van Schoonaarde een effect zullen hebben op de opkomst tijdens het geplande feestweekend. “We willen graag benadrukken dat we zullen zorgen voor een vlotte doorgang en een duidelijke wegomleiding zullen uitstippelen naar ons voetbalterrein”, aldus medeorganisator Gert François. Op vrijdag 11 juli vindt een Beachparty met dj’s Statler & Waldorf plaats. Op zaterdag 12 juli wordt een grote barbecue, een minivoetbaltornooi en een optreden van Wendy Van Wanten georganiseerd. Zondag 13 juli vindt de finale van het minivoetbaltornooi plaats en wordt het feestweekend afgesloten met optredens. De club deed het in de voorbije voetbalcompetitie trouwens uitstekend! Juventus maakt zelfs de sprong naar de tweede provinciale afdeling.

Meer informatie: www.fcjschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie