Zoeken

Vermist: Yvan De Brandt

Dendermonde (Belga) – De politie en het parket van Dendermonde vragen te willen uitkijken naar Yvan De Brandt die al 3 weken wordt vermist. Hij werd op dinsdag 2 juni, rond 2 uur in de namiddag, voor het laatst gezien in Dendermonde.  Zijn fiets werd gevonden nabij het station van Malderen.

Vermist: Yvan De BrandtDe heer De Brandt is 50 jaar oud. Hij is slank, ongeveer 1m90 lang en heeft lang donker haar, een snor en een baard. Hij droeg vermoedelijk een blauwe jeansbroek en een blauwe polo met het opschrift ‘DE BOCK & SCHELFHOUT’.

Hebt u de vermiste gezien of weet u waar hij verblijft, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie