Vermist: Yvan De Brandt

Dendermonde (Belga) – De politie en het parket van Dendermonde vragen te willen uitkijken naar Yvan De Brandt die al 3 weken wordt vermist. Hij werd op dinsdag 2 juni, rond 2 uur in de namiddag, voor het laatst gezien in Dendermonde.  Zijn fiets werd gevonden nabij het station van Malderen.

Vermist: Yvan De BrandtDe heer De Brandt is 50 jaar oud. Hij is slank, ongeveer 1m90 lang en heeft lang donker haar, een snor en een baard. Hij droeg vermoedelijk een blauwe jeansbroek en een blauwe polo met het opschrift ‘DE BOCK & SCHELFHOUT’.

Hebt u de vermiste gezien of weet u waar hij verblijft, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie