Bart Van Belle over oude en nieuwe media

bartvanbelle.jpg Dendermonde – Stadsgenoot Bart Van Belle is sinds 2000 als internetjournalist en webmaster verbonden aan De Standaard Online. Je leest op de weblog van Stamp Media een boeiend interview met hem.

“De tijden zijn veranderd. Nieuws is alom geworden. Twintig jaar geleden zat iedereen nog achter de buis toen om zeven uur het journaal begon. Of we zaten gekluisterd aan de radio. Elk individu kan vandaag het internet raadplegen.”

Klik hier voor het interview met Bart Van Belle.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie