Zoek

Bart Van Belle over oude en nieuwe media

bartvanbelle.jpg Dendermonde – Stadsgenoot Bart Van Belle is sinds 2000 als internetjournalist en webmaster verbonden aan De Standaard Online. Je leest op de weblog van Stamp Media een boeiend interview met hem.

“De tijden zijn veranderd. Nieuws is alom geworden. Twintig jaar geleden zat iedereen nog achter de buis toen om zeven uur het journaal begon. Of we zaten gekluisterd aan de radio. Elk individu kan vandaag het internet raadplegen.”

Klik hier voor het interview met Bart Van Belle.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie