Grembergse studente schrijft eerste boek

lynngeerinck.jpg Grembergen – Lynn Geerinck uit Grembergen schreef het boek “India, voor even mijn leven” over haar stage als onderwijspedagoge in India. Ze werd samen met haar stagepartner Eveline gedurende enkele maanden ondergedompeld in het land van duizend-en-één sprookjes.

“Het verhaal vertrekt vanuit een ongenuanceerde maar persoonlijke blik. Cultuurverschillen worden op een jeugdige manier blootgelegd. Via vele ontmoetingen en belevenissen baant Lynn zich een weg door het uitgestrekte land. De laatste weken worden afgesloten samen met haar vriend Marijn. En de Indische Himalaya’s vertellen haar hierbij alweer een heel ander verhaal”, aldus uitgevers Lars en Stefanie Meiners van Boekscout.

Het boek “India, voor even mijn leven” is het debuut van Lynn Geerinck.

Klik hier als je het boek wilt bestellen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord