Zoek

Grembergse studente schrijft eerste boek

lynngeerinck.jpg Grembergen – Lynn Geerinck uit Grembergen schreef het boek “India, voor even mijn leven” over haar stage als onderwijspedagoge in India. Ze werd samen met haar stagepartner Eveline gedurende enkele maanden ondergedompeld in het land van duizend-en-één sprookjes.

“Het verhaal vertrekt vanuit een ongenuanceerde maar persoonlijke blik. Cultuurverschillen worden op een jeugdige manier blootgelegd. Via vele ontmoetingen en belevenissen baant Lynn zich een weg door het uitgestrekte land. De laatste weken worden afgesloten samen met haar vriend Marijn. En de Indische Himalaya’s vertellen haar hierbij alweer een heel ander verhaal”, aldus uitgevers Lars en Stefanie Meiners van Boekscout.

Het boek “India, voor even mijn leven” is het debuut van Lynn Geerinck.

Klik hier als je het boek wilt bestellen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie