Gezelligste rommelmarkt in de regio

rommelmarktgrembergen.jpg Grembergen – De ‘Proche rommelmarkt’ in Grembergen is op zaterdag 15 augustus toe aan zijn twintigste editie. De rommelmarkt in de Oude Molenstraat is één van de meest succesvolle markten in de regio. “Meer dan 200 standhouders zullen hun waren tentoonstellen. Boeken voor een standplaats is nu al onmogelijk. De 800 meter lage Oude Molenstraat staat afgeladen vol. Het belooft dus weer een prachtige markt te worden”, vertelt organisator Marc De Koning. “Het grote succes van deze markt is haar gezelligheid. Er wordt niet alleen ‘rommel’ te koop aangeboden, maar ook wordt aan de inwendige mens gedacht met enkele cafeetjes en eetkraampjes. Zoals voorgaande jaren worden er ook dit jaar weer duizenden bezoekers verwacht. De standhouders kunnen vanaf 11 uur in de Oude Molenstraat terecht. Het grote publiek wordt om 14 uur verwacht.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

3 reacties

  1. Hallo komende maandag 13 september zou er in Grembergen een rommelmarkt plaatsvinden, verwachten ze veel volk, grote rommelmarkt? hoe kan ik me inschrijven? met vriendelijke groet, sylvia

Geef een reactie