Zuperking op de Fonnefeesten

Dendermonde – Heb je nog geen plannen voor zondagnamiddag 2 augustus, dan is deze uittip zeker de moeite waard om te overwegen. De Dendermondse band Zuperking speelt om 17.05 uur op het hoofdpodium van de Fonnefeesten in Lokeren. De band neemt deel aan het Fonne Rockconcours. De wedstrijd start al om 13.45 uur. Op het podium komen The Jack London Show, Gordo Space Monkey, Sinners, Sinic, Maya’s Moving Castle en Zuperking. De uiteindelijke winnaar krijgt een tweede optreden aangeboden op dinsdag 4 augustus. Zuperking staat ook op de affiche van Letterrock in Letterhoutem op zaterdag 15 augustus.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie