Zuperking op de Fonnefeesten

Dendermonde – Heb je nog geen plannen voor zondagnamiddag 2 augustus, dan is deze uittip zeker de moeite waard om te overwegen. De Dendermondse band Zuperking speelt om 17.05 uur op het hoofdpodium van de Fonnefeesten in Lokeren. De band neemt deel aan het Fonne Rockconcours. De wedstrijd start al om 13.45 uur. Op het podium komen The Jack London Show, Gordo Space Monkey, Sinners, Sinic, Maya’s Moving Castle en Zuperking. De uiteindelijke winnaar krijgt een tweede optreden aangeboden op dinsdag 4 augustus. Zuperking staat ook op de affiche van Letterrock in Letterhoutem op zaterdag 15 augustus.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord