Zoeken

“Vloek op nieuwe bibliotheek”

Dendermonde – “Er lijkt een vloek te rusten op de bouw van de nieuwe Dendermondse bibliotheek”, blogde schepen Leen Dierick gisteren. “Normaal had ze al in 2006 moeten af zijn, maar nu wordt er al een poos niet meer aan gewerkt. Na een reeks problemen, blijkt nu ook een belangrijk onderaannemer in vereffening te zijn.”

Problemen met de ondergrond, de stijgende prijzen van bouwmaterialen, een werfongeluk, brandstichting en vandalisme zorgden voor ernstige vertraging.

“Ik hoop dat er nu een einde is gekomen aan de tegenslagen in dit dossier. Wat fout kón gaan, ging fout. Hopelijk kunnen wij de nieuwe Dendermondse bibliotheek openen tegen de Ros Beiaardommegang van 30 mei 2010”, hoopt Dierick.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie