Search

Nieuwe sp.a-voorzitter

Dendermonde – Luc Van Gasse is de nieuwe voorzitter van de Dendermondse sp.a-afdeling. De aanduiding gebeurde op een algemene vergadering van de Dendermondse partijafdeling. Luc Van Gasse is 55 en woont in Sint-Gillis. Hij zal de komende twee jaar de afdeling leiden. Tom Bogman (31) uit Oudegem blijft secretaris, Rik Van Beveren en schepen Bart Van Malderen zijn ondervoorzitters. Gemeenteraadslid Dina Verhavert zal als penningmeester over de financiën waken.

“Na de gemeenteraadsverkiezingen is de werking van sp.a in Dendermonde grondig vernieuwd, zowel intern als naar buiten. Onder het voorzitterschap van Ferdy De Wolf werden belangrijke stappen gezet om de afdeling uit te bouwen tot een open en moderne socialistische partij”, zegt de nieuwe voorzitter Luc Van Gasse. Hij stelt ook dat de aandacht van de partij stilaan naar de volgende gemeenteraadsverkiezingen gaat. “Met Bart Van Malderen als Vlaams Volksvertegenwoordiger en schepen samen met de andere lokale mandatarissen beschikken wij over een sterke ploeg, waar we kunnen op vertrouwen om onze ideeën voor een beter Dendermonde te realiseren. Maar wij zullen ook op zoek moeten gaan naar nieuwe uitdagingen voor onze stad en haar inwoners. Dat willen wij doen in een open dialoog met iedereen die zichzelf progressief noemt en wil meepraten over een visie voor onze stad na 2012. In de Ros Beiaardstad hebben wij op dat vlak overigens een goede traditie uitgebouwd, o.a. onder stimulans van Norbert De Batselier.”

Tom Bogman: “In ons vernieuwde afdelingsbestuur kunnen we rekenen op een groep gemotiveerde mensen. We hebben een mooie spreiding tussen mannen en vrouwen, jong en oud én alle deelgemeenten zijn vertegenwoordigd. Dit zal ons helpen om de vinger aan de pols te houden over wat leeft en beweegt in Dendermonde.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie