Nieuwe sp.a-voorzitter

Dendermonde – Luc Van Gasse is de nieuwe voorzitter van de Dendermondse sp.a-afdeling. De aanduiding gebeurde op een algemene vergadering van de Dendermondse partijafdeling. Luc Van Gasse is 55 en woont in Sint-Gillis. Hij zal de komende twee jaar de afdeling leiden. Tom Bogman (31) uit Oudegem blijft secretaris, Rik Van Beveren en schepen Bart Van Malderen zijn ondervoorzitters. Gemeenteraadslid Dina Verhavert zal als penningmeester over de financiën waken.

“Na de gemeenteraadsverkiezingen is de werking van sp.a in Dendermonde grondig vernieuwd, zowel intern als naar buiten. Onder het voorzitterschap van Ferdy De Wolf werden belangrijke stappen gezet om de afdeling uit te bouwen tot een open en moderne socialistische partij”, zegt de nieuwe voorzitter Luc Van Gasse. Hij stelt ook dat de aandacht van de partij stilaan naar de volgende gemeenteraadsverkiezingen gaat. “Met Bart Van Malderen als Vlaams Volksvertegenwoordiger en schepen samen met de andere lokale mandatarissen beschikken wij over een sterke ploeg, waar we kunnen op vertrouwen om onze ideeën voor een beter Dendermonde te realiseren. Maar wij zullen ook op zoek moeten gaan naar nieuwe uitdagingen voor onze stad en haar inwoners. Dat willen wij doen in een open dialoog met iedereen die zichzelf progressief noemt en wil meepraten over een visie voor onze stad na 2012. In de Ros Beiaardstad hebben wij op dat vlak overigens een goede traditie uitgebouwd, o.a. onder stimulans van Norbert De Batselier.”

Tom Bogman: “In ons vernieuwde afdelingsbestuur kunnen we rekenen op een groep gemotiveerde mensen. We hebben een mooie spreiding tussen mannen en vrouwen, jong en oud én alle deelgemeenten zijn vertegenwoordigd. Dit zal ons helpen om de vinger aan de pols te houden over wat leeft en beweegt in Dendermonde.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie