Stijn Veldeman tevreden over Iron-man prestaties

Dendermonde – Stijn en Stefaan Veldeman liepen dit weekend hun eerste Iron-man van Hawaï. Stijn en Stefaan liepen in de M30-34-klasse. Stijn behaalde een 162e plaats, broer Stefaan moest opgeven. “We hebben een dubbel gevoel”, licht broer Stijn toe. “We kwamen met hogere ambities, maar ik ben wel tevreden met mijn 162e plaats.”. Broer Stefaan moest opgeven tijdens het loopnummer. “Hij is al wat aan de beterhand, hij staat terug op zijn normaal gewicht”, gaat Stijn verder. “Hij kon tijdens de race gewoon niet meer recht stappen en had ‘hyponatremie’, dat is een daling van het natriumgehalte in het bloed.”

Dat de ex-vierheemsbroers al tot in Hawaï geraakt zijn, is alvast een prestatie op zich, voor mannen die maar voor de ‘hobby’ met de sport bezig zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. Straffen toer mannen! En dat terwijl de ‘andere’ media meldden dat de belgen nergens stonden in de Iron Man, hierbij ook over het hoofd ziende dat er een Belgische vrouw bij haar eerste deelname 14de werd. Soit, toch goed bezig die Veldemannekes!

Geef een antwoord