Search

Barbara Pas nationaal voorzitter VBJ

Dendermonde/Mechelen – Dendermonds gemeenteraadslid en federaal volksvertegenwoordigster Barbara Pas (28) is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren. Dat gebeurde afgelopen weekend o het VBJ-congres in Mechelen. Barbara Pas is de eersteĀ  vrouwelijke voorzitter van de VBJ.

“Een nieuwe start”, zo noemde Pas het tijdens haar eerste toespraak als jongerenvoorzitter. Die nieuwe start liet zich alvast meteen merken in de onthulling van een geheel nieuw logo met als onderschrift ‘rechts, rebels, republikeins’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie