Barbara Pas nationaal voorzitter VBJ

Dendermonde/Mechelen – Dendermonds gemeenteraadslid en federaal volksvertegenwoordigster Barbara Pas (28) is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren. Dat gebeurde afgelopen weekend o het VBJ-congres in Mechelen. Barbara Pas is de eerste  vrouwelijke voorzitter van de VBJ.

“Een nieuwe start”, zo noemde Pas het tijdens haar eerste toespraak als jongerenvoorzitter. Die nieuwe start liet zich alvast meteen merken in de onthulling van een geheel nieuw logo met als onderschrift ‘rechts, rebels, republikeins’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie