Zoeken

Maarten, Niels, Dieter en Michiel aangeduid als Vier Heemskinderen

vierheemskinderen_20091013.jpg Dendermonde/Oudegem – Het Ros Beiaardcomité duidde vanavond de Vier Heemskinderen aan die op zondag 30 mei volgend jaar het fiere Ros Beiaard zullen bestijgen. Er waren liefst vijf kandidaat-families die zich spontaan hadden aangemeld. Nadat het comité alle families aan de verschillende criteria had getoetst, bleven de broers Maarten, Niels, Dieter en Michiel Van Damme uit Oudegem over. Zij werden vanavond officieel aangesteld als de nieuwe Vier Heemskinderen. Op 11 december worden ze officieel voorgesteld.

“Het wordt door de aanduiding van de Vier Heemskinderen een pak concreter nu. We kunnen nu een gezicht plakken op de Vier Heemskinderen”, vertelde burgemeester Piet Buyse. De voorbereidingen van de Ros Beiaardommegang verlopen volgens de burgemeester volgens plan.

We wensen Maarten, Niels, Dieter en Michiel proficiat met hun aanstelling! Meer Ros Beiaardnieuws leest u in ons magazine dat op woensdag 28 oktober in de brievenbus zit.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

4 reacties

  1. Super we zijn verkozen!!!!!
    Ik vind het erg voor de andere kandidaten dat ze de kans niet krijgen maar ik ben super content voor mij en mijn broers!!!!!

Geef een reactie