Meer inbraken in de Bloemenwijk, Sint-Gillis

Sint-Gillis – De laatste maand werden er beduidend meer inbraken in Sint-Gillis gepleegd, zo meldt de lokale politie van Dendermonde. Ook afgelopen weekend was het weer zo ver. In september ging het om 11 inbraken. Op basis van de cijfers ziet de politie een duidelijke verschuiving van het aantal inbraken van het stadscentrum van Dendermonde naar de deelgemeente Sint-Gillis en meer bepaald naar de ‘Bloemenwijk’, de wijk die begrensd is door de Sint-Gillislaan, de Breestraat en de Resedalaan. Daar gebeurden overdag verschillende inbraken, waarbij de daders binnen raakten via de voordeur en ervandoor gingen met kleine voorwerpen als geld en juwelen. De politie roept iedereen die verdachte handelingen ziet op om zo vlug mogelijk contact op te nemen via het noodnummer 101. Andere info mag ook altijd aan de wijkinspecteurs bezorgd worden.

Een gratis en vrijblijvend veiligheidsadvies op maat kan je bekomen bij de preventiedienst van de lokale politie. Afspraak daarvoor maak je op 052/25.12.22. Daarenboven bestaan er ook financiële voordelen inzake preventie met name de preventiepremie van de stad en een belastingvermindering voor particulieren. Meer info vindt u op de pagina’s van de preventiedienst op de website van de stad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord