Het Denis Clement Quintet in De Sax

Dendermonde – Op vrijdag 30 oktober concerteert het Denis Clement Quintent in muziekcafé De Sax aan de Kerkstraat. DCQ brengt echte jazz, jazzy songs en improvisaties met stijl uit de jaren 1950 tot 1980.

De muzikanten van het Denis Clement Quintet hebben een muziekopleiding achter de rug of zijn nog volop bezig zich bij te scholen. Muzikanten zijn: Denis Clement, keyboard en oprichter, Danny Verleyen (tenorsax), Peter Binnemans (basgitaar), Jan Peeters (gitaar) en Christel Denoyel (vocals).

Het Denis Clement Quintet brengt licht verteerbare jazz die zich richt tot jazzliefhebbers maar ook tot een ruimer publiek. Hun muziek is dus geschikt voor zowel een luisterpubliek als voor het scheppen van een achtergrondsfeer. Op het repertoire staan bekende maar ook verrassend onbekende standards van swing tot bebop, latin enzovoort.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie