Zoek

Het Denis Clement Quintet in De Sax

Dendermonde – Op vrijdag 30 oktober concerteert het Denis Clement Quintent in muziekcafé De Sax aan de Kerkstraat. DCQ brengt echte jazz, jazzy songs en improvisaties met stijl uit de jaren 1950 tot 1980.

De muzikanten van het Denis Clement Quintet hebben een muziekopleiding achter de rug of zijn nog volop bezig zich bij te scholen. Muzikanten zijn: Denis Clement, keyboard en oprichter, Danny Verleyen (tenorsax), Peter Binnemans (basgitaar), Jan Peeters (gitaar) en Christel Denoyel (vocals).

Het Denis Clement Quintet brengt licht verteerbare jazz die zich richt tot jazzliefhebbers maar ook tot een ruimer publiek. Hun muziek is dus geschikt voor zowel een luisterpubliek als voor het scheppen van een achtergrondsfeer. Op het repertoire staan bekende maar ook verrassend onbekende standards van swing tot bebop, latin enzovoort.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie