Search

Vandaag in uniform naar school

Dendermonde – Heb je ze al gezien, de kinderen en jongeren met hun chiro-, scouts- of ksj-uniform? Het is duidelijk: vandaag is het de dag van de jeugdbeweging. Elk lagere schoolkind dat in zijn/haar uniform naar school komt, krijgt van de jeugddienst een cadeautje. Wie al op de middelbare school zit, kan vanaf halfvier op de Grote Markt terecht. Daar is animatie voorzien, en krijgen de jeugdbewegingleden een drankje, hapje én een leuk cadeau.

“Hiermee willen we als jeugddienst maar ook als stadsbestuur onze erkentelijkheid tonen naar de 13 verschillende jeugdbewegingsgroepen die een belangrijke factor vormen in het jeugdwerk”, aldus schepen van jeugd Marius Meremans. “Veilige hemen en lokalen vormen nog altijd een belangrijk item in het stedelijke jeugdbeleid. Zo willen we de verenigingen die nog niet in orde zijn volgens de richtlijnen van de brandweer aanmoedigen om projecten in te dienen, die op hun beurt dan weer gesubsidieerd worden vanuit het jeugdbeleid.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie