Search

Informatiesamenkomst over geplande werkzaamheden in Grembergen

Grembergen – In februari starten aannemers met de werken aan het kruispunt Grootzand, Zeelsebaan en Martelarenlaan. “Er wordt een lichtengeregeld kruispunt ingericht in vervanging van de huidige rotonde. Hierbij worden ook nieuwe rioleringen aangelegd”, aldus een persmededeling van het stadsbestuur.

De aannemer krijgt 12 maanden de tijd om de werken uit te voeren. Het project zal in vier fasen verlopen. Op dinsdag 27 oktober om 20 uur vindt hierover een informatievergadering plaats in het stedelijke basisschool aan de Rootjensweg 76 in Grembergen.

Voor de middenstand van Grembergen wordt in de gemeenteschool een afzonderlijke informatievergadering georganiseerd op maandag 26 oktober om 20 uur in de cafetaria van de school.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie