Griet en Katrien brengen liederen van Haydn

grietenkatrienbrengenhaydn.jpg Dendermonde – Componist Joseph Haydn speelde een baanbrekende rol op het vlak van de ontwikkeling van de klassieke muziekstijlen en -vormen. Griet De Geyter (sopraan) en Katrien Vercauter (piano), beiden uit Dendermonde én grote fan van Haydn, bouwden een programma rond de mooie liederen van Joseph Haydn. Op vrijdag 20 november om 20 uur brengen Griet en Katrien een uitzonderlijk concert in de Sint-Egidiuskerk aan de Brusselsestraat in Dendermonde.

Het concert is een initiatief van het Davidsfonds Dendermonde. Kaarten kosten in voorverkoop slechts 6 euro. Aan de kassa betaal je 8 euro.

Meer informatie en tickets: 052 21 48 51 of dendermonde.davidsfonds@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord