Liebrecht Vanbeckevoort geeft interviewconcert

liebrechtvanbeckevoort.jpg

Dendermonde – Liebrecht Vanbeckevoort, de Belgische laureaat van de Koningin Elisabeth Wedstrijd voor piano 2007, geeft op woensdag 18 november om 17 en 19 uur een interviewconcert in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Dendermonde.

“Naast een recital zal Liebrecht Vanbeckevoort ook een gesprek hebben met onze leerlingen over vragen die ze hem vooraf konden bezorgen. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen voor beide sessies”, laat het schoolteam weten.

Meer informatie en reservering: samwd@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord