Zoek

Liebrecht Vanbeckevoort geeft interviewconcert

liebrechtvanbeckevoort.jpg

Dendermonde – Liebrecht Vanbeckevoort, de Belgische laureaat van de Koningin Elisabeth Wedstrijd voor piano 2007, geeft op woensdag 18 november om 17 en 19 uur een interviewconcert in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Dendermonde.

“Naast een recital zal Liebrecht Vanbeckevoort ook een gesprek hebben met onze leerlingen over vragen die ze hem vooraf konden bezorgen. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen voor beide sessies”, laat het schoolteam weten.

Meer informatie en reservering: samwd@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie