Zoek

Blauwdruk – tentoonstelling hedendaags design

Dendermonde -Van vrijdag 13 november tot zondag 13 december krijgt het Huis Van Winckel een aantal Belgische en Nederlandse ontwerpers over de vloer. Zij laten hun architecturale sporen achter in de ruimtes en bieden ons een nieuwe kijk op industriƫle design, maar ook op originele ontwerpen die balanceren op de grens van beeldende kunst en hedendaagse vormgeving.

Met werk van o.a.:
– Bart Baccarne – Jan De Velder – Ick Reuvis – Rudy Respeel – Jeff Rutten – Bob Seghers – Roeland Tweelinckx – Fabiaan Van Severen – James Van Vossel – Johan Walraevens – Simone Pullens – Andrew Theunissen – Jeroen Van Laarhoven

Van 14 november tot 13 december 2009
Opening: vrijdag 13 november 2009 – 20u00
Open op vr, za en zo van 14 tot 18 uur en op afspraak

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie